Yamaha innbyttekampanje.

Få inntil kr. 14.500,- i ekstra innbytte !

YAMAHA UPGRADE BONUS - GET CONNECTED

1. september 2016 til 15. januar 2017

Få inntil kr. 14.500.- i ekstra innbytte ved å bytte inn ditt gamle digitalpiano eller akustiske piano i et nytt Yamaha Silent eller TransAcoustic piano

Et Yamaha piano er den beste investeringen du kan gjøre i din families musikalske fremtid. Våre instrumenter har vært faste innslag på konsertscener verden rundt i mer enn hundre år, samtidig som de har bidratt til musikk, læring og glede i private hjem. Men et piano er ikke alltid like praktisk når flere i familien samles i ett rom, eller du bor tett på naboen eller i leilighet.

Svaret er Yamaha Silent- og TransAcoustic-pianoer: Ekte, akustiske pianoer med innovativ teknologi som skaper en ny generasjon instrumenter: Pianoer for en moderne livsstil.

Yamaha Silent-pianoer

Gjennom å kombinere det beste fra akustiske og digitale pianoer kan et Yamaha Silent Piano™ spilles på tradisjonell måte eller som Silent, der man istedet får lyden gjennom hodetelefoner. Når Silent-funksjonen er aktivert vil hammerne stoppe uten å treffe strengene og en avansert sensorteknologi overtar overvåkingen av tangentbevegelsene og sender dem til en digital lydmodul. Denne modulen inneholder utrolig realistiske samplinger av piano og andre instrumentlyder. Resultatet er et ekte, akustisk piano som kan spilles når som helst uten å forstyrre andre, og du har tilkoblingsmuligheter til iPad og de nyeste apper som tilbyr spennende innspillings- og lærefunksjoner.

Finn ut mer om Yamaha Silent-pianoer (link til Silent Piano på Yamahas nettsider) http://no.yamaha.com/no/products/musical-instruments/keyboards/silentpianos/

Yamaha TransAcoustic-pianoer

TransAcoustic™ bygger på Yamahas Silent Piano™ og er et ekte akustisk piano med volumkontroll. Det er ikke behov for eksterne høyttalere siden instrumentets klangbunn blir til en høyttaler, noe som muliggjør tradisjonell akustisk spilling, stille øving gjennom hodetelefoner eller spilling med total volumkontoll !

Finn ut mer om Yamaha TransAcoustic-pianoer
http://no.yamaha.com/no/products/musical-instruments/keyboards/transacoustic/

Hvordan Yamaha Upgrade Bonus fungerer

Bytt inn et hvilket som helst akustisk eller digitalt piano* ved kjøp av et nytt Yamaha Silent- eller TransAcoustic piano hos en autorisert Yamaha pianoforhandler,og Yamaha tilbyr en innbyttebonus på inntil kr. 14.500.- i tillegg til evt. ekstra innbyttesum hos forhandler.

Tilbudet gjelder ved kjøp av utvalgte Silent- og TransAcoustic-modeller som kjøpes i perioden 1. september 2016 og 15. januar 2017.

*med 88 veide tangenter