Yamaha Flygel

Yamaha flygel, mod. C3, sort polert
Yamaha flygel, mod. C3, sort polert
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GB1 -a 150 cm

Et rimelig alternativ fra verdens ledende produsent av piano og flygel. I alle detaljer like helstøpt Yamaha-kvalitet som de større og dyrere modellene. Produsert på Yamahas pianofabrikk i Jakarta-Indonesia

GC1 -a 161 cm

Basert på mod. C1´s jernramme, men med større raste og klangbunn enn lillesøster GB1, har denne modellen mer tynge og fylde i klangen. Klassisk tradisjonelt flygeldesign uten å ruve for mye. Produsert på Yamahas pianofabrikk i Kakegawa - Japan.

GC2 -a 173 cm

Et meget godt men fremdeles rimelig Yamaha flygel i liten salong størrelse. Basert på rammen til mod. C2, og med veldig mange av C seriens enkle og solide løsninger mht. design og material kommer dette instrumentet meget godt ut i sammenlikning med andre modeller og flygelmerker. Produsert på Yamahas pianofabrikk i Kakegawa - Japan.

C3-o 186 cm (Versjon M)

På samme måte som pianomodellen U1 har dette instrumentet gjennom flere ti-år vært verdens mest solgte flygel. Siden lanseringen for ca 50 år siden er instrumentet hele tiden blitt utviklet og tilført nye kvaliteter. De etterfølgende versjonene har bokstavbetegnelser som C3F, C3Z osv. Dagens versjon er C3M - og har vært på markedet i ca 18 måneder. Hele tiden har fokus vært satt på å tilby et instrument med overlegene egenskaper både når det gjelder klang, touch, slitestyrke - og pris. Disse kvalitetene pluss den anvendelige størrelsen gjør dette instrumentet til en best-seller. Både Yamaha selv, og andre produsenter lager instrumenter som er inspirert av denne modellen, - men originalen er virkelig noe for seg selv. Produsert på Yamahas pianofabrikk i Kakegawa - Japan.

.

C6 -a 212 cm (Versjon M)

Det er noe spesielt med denne størrelsen flygel. Nesten alle produsenter prioriter denne modellen høyt. Den kalles ofte B størrelsen, - etter Steinway´s mod. B-211. I disse proporsjonene er instrumentet stort nok til å gi et rikt overskudd av kraft og dynamikk, men er fremdeles balansert og smidig. Større flygler ofte kan føles uhåndterlige og digre. Dersom ikke rommet eller salen krever et større instrument er ofte denne modellen fra Yamaha pianistens førstevalg. Produsert på Yamahas pianofabrikk i Kakegawa - Japan.

C7 - 227 cm (Versjon M)

Med sin kraftfulle og rike klang tilbyr Yamaha her et av markedets mest anvendelige og populære konsert instrumenter for små - inntil mellomstore konsertlokaler. Den litt rå og upolertere klangen, som er så typisk for alle C modellene, gir den modellen en helt spesiell varm, gnistrende og særpreget klang. Produsert på Yamahas pianofabrikk i Kakegawa - Japan.

CF4 (190cm) / CF6 (212cm) / CFX (275)

Alle Premium flygelmodeller er unike konstruksjone, som bare tilfeldigvis ligner andre serier og modeller fra Yamaha. De er produsert på tradisjonell måte, for det meste med manuelt arbeid - for hånd, på et eget fabrikkanlegg i Kakegawa - Japan. De nye CF modellene, som ble lansert våren 2010 er et resultat av 19 års nitid utviklingsarbeid og tett samarbeid med konsertpianister over hele verden. Ved siden av å være i absolutte toppklasse med en universell karakter og klang, fanger de også på en unik måte opp tidens ånd og smak - både musikalsk og med sitt sublime design. Det går nesten ikke an å beskrive disse instrumentene - de bare må prøves. Hos oss finner man alltid modell CF4 og CF6 som en fast del av utstillingen på over 15 flygeler.