Yamaha Piano

Yamaha piano, mod b1
Yamaha piano, mod b1
Yamaha piano, mod. b2
Yamaha piano, mod. b2
Yamaha piano, mod. b3
Yamaha piano, mod. b3
Yamaha piano, mod. P121
Yamaha piano, mod. P121
Yamaha piano, mod. U1
Yamaha piano, mod. U1
Yamaha piano, mod U1SH2
Yamaha piano, mod U1SH2
Yamaha. mod. U3
Yamaha. mod. U3

b1 - 109 cm

Et rimelig alternativ fra verdens ledende produsent av piano og flygel. I alle detaljer like helstøpt Yamaha-kvalitet som de større og dyrere modellene. Produsert på Yamahas pianofabrikk i Jakarta-Indonesia

b2 - 113 cm

Basert på mod. b1´s jernramme, men med større raste og klangbunn, har denne modellen mer tynge og fylde i klangen. Klassisk tradisjonelt pianodesign uten å ruve for mye. Produsert på Yamahas pianofabrikk i Jakarta-Indonesia.

b3 - 121 cm

Et meget godt men fremdeles rimelig Yamaha piano i full størrelse. Basert på rammen til legendariske mod. U1, og med veldig mange av U1s enkle og solide løsninger mht. design og material kommer dette instrumentet meget godt ut i sammenlikning med andre modeller og pianomerker. Produsert på Yamahas pianofabrikk i Jakarta-Indonesia.

P121T - 121 cm

Utviklet og designet I Europa, for Europeisk smak både mht. klang og stil. Bruk av massiv-tre (Strunz fra de Bayriske alper) i klangbunn og raste medvirker til den rike og uttrykksfull klangen. Et klassisk piano i full størrelse. Produsert på Yamahas pianofabrikk i Jakarta-Indonesia, og er tilgjengelig i flere treutførelser og finisher.

U1 - 121 cm (Versjon Q)

Dette har gjennom flere ti-år vært verdens mest solgte pianomodell. Siden lanseringen for ca 50 år siden er instrumentet hele tiden blitt utviklet og tilført nye kvaliteter. De etterfølgende versjonene har bokstavbetegnelser som U1A, U1D osv. Dagens versjon er U1Q - og har vært på markedet i ca 18 måneder. Hele tiden har fokus vært satt på å tilby et instrument med overlegene egenskaper både når det gjelder klang, touch, slitestyrke - og pris. Både Yamaha selv, og andre produsenter lager instrumenter som er inspirert av denne modellen, - men originalen er virkelig noe for seg selv.

YAMAHA U3S H=131 cm/ B=153 cm/ D=65 cm - 88 tangenter - Sostenuto pedal - "Made in Japan"

Skal det først være en stor "upright" bør det gjerne være en Yamaha U3. Denne modellen har mange paralleller med - og har helt sikkert vært inspirert av en annen av verdens mest berømte pianomodeller: Steinway mod. K. Med sin 131 cm høye rygg og spesielt utviklede flytende raste/klangbunnskonstruksjon gir dette instrumentet fantastiske klang-muligheter både i volum og projeksjon. Alt uten å miste fleksibilitet og transparens ned til det mest delikate og sensitive pianissimo.

Silent System - type SC-2

Alle Yamaha pianomodeller I b-serien kan fås med Yamahas originale Silent System - SG-2. Dette gir minimal påvirkning av instrumentenes akustiske funksjoner, - samtidig som det åpner for å kunne spille vekselvis uten klang til rommet, men kun med digital lyd over hodetelefoner. Perfekt for dem som trenger å være stille av og til, - men ikke vil unnvære det akustiske pianoets grenseløse fascinerende egenskaper.

Silent System - type SH"

Alle Yamaha pianomodeller I P og U-serien kan fås med Yamahas originale Silent System - SH. Dette gir minimal påvirkning av instrumentenes akustiske funksjoner, - samtidig som det åpner for å kunne spille vekselvis uten klang til rommet, men kun med digital lyd over hodetelefoner. Perfekt for dem som trenger å være stille av og til, - men ikke vil unnvære det akustiske pianoets grenseløse fascinerende egenskaper. Det mer avanserte SH systemet gir også utvidede muligheter til innspilling, flere klangvalg og tilkobling til andre enheter (PC) via USB port. SH systemet har MIDI.